Välkomna

OBS! Pga ändrade familjeförhållanden så ligger just nu alla kurser på paus!

Välkomna till livsspiralen yoga!

Jag håller klasser i Mediyoga, Yinyoga och SoundYoga.

Jag erbjuder även klangmassage och soundhealing

Du kan läsa mer under respektive flik❤

Välkomna till en ny termin!
Hoppas ni haft en fantastisk sommar!
V.36 kommer jag att starta upp höstens yogaklasser. V.36-48 uppehåll v44 för höstlov OBS! Gäller mina klasser här hemma på gården!
💓Måndagar: mediyoga 09:30 passet går att göra på stol, även online

💓Tisdagar: yinyoga 18:30 (fullt) även online

💓Onsdagar: SoundYoga 18:30

Nyhet!!!
💓Torsdagar: jämna veckor med start V.38 kl 18:15 yinyoga 70min hos Carina Järvi Yoga Tierp ! bokning och betalning sker via Carina
💓Fredagar: SoundYoga start v.37- v.50 med uppehåll 29/10 och 10/12 då jag är på utbildning kl 10-12
hos Emmelina och Kumbhaka i Tierp
Pris:1650kr för hel kurs
För vidare information se separat evenemang
Måndag morgon och tisdag kväll kommer jag att sända online men passen kommer precis som förra terminen ligga kvar så du kan göra dom när du vill när det passar dig bäst. Här tar du alltså även igen missade pass. Därför så betalar du en hel eller halv termin. Så , om du väljer halv termin så betalar du först för 6gånger och sen bestämmer du om vill fortsätta och i så fall får du en ny faktura på ytterligare 6gånger.
OBS! detta pris gäller endast mina pass här hemma på gården! Kostnad: 12 gånger 1200kr 6gånger 600kr
Jag kommer även varannan söndagskväll att sända yoga nidra online.
Du köper alltså en hel eller halv kurs och får tillgång till allt online material men sen bestämmer du själv om du vill göra allt online eller även vara med fysiskt på plats! Det går att variera men jag behöver ändå veta om du tänker köra hela kursen online eller tvärtom om du har intentionen att vara med de flesta gånger fysiskt på plats , detta så jag vet med de fysiska platserna😅💓
Varför jag inte sänder onsdagkväll online är för att jag kommer ha vissa gånger soundyoga och ljuden gör sig inte bra online jag hoppas i framtiden kunna investera i bra grejer så det går att ha soundklasser även online med just nu så funkar det inte💓
Jag kommer så småningom (innan kursstart ) ta bort alla pass som nu fortfarande ligger kvar i online gruppen så det bara är nya pass som kommer komma och ligga kvar.
Välkommen med din anmälan😊
Jag ser fram emot att möta hösten tillsammans med er💓🥰🙏

Jag utformar passen eller väljer pass utefter gruppens energi och du gör alltid utefter dina egna förutsättningar alla övningar går att modifiera så de passar just dig!

Drop in: 110kr på plats funkar ej online

Finns inga klippkort i dagsläget och jag är ej ansluten till att ta emot friskvårdskuponger ❤️

Det går att droppa in på pass i mån av plats ❤

Välkommen med din anmälan via mail:livsspiralenyoga@gmail.com, sms: 0735326515 (eftersom jag bor ute på landet är ibland mottagningen inte den bästa därför nås jag lättast via mail eller sms. Men vill du ställa frågor så kan jag ringa upp).

Jag tar även emot enskilda sessioner. Under en enskild session samtalar vi kring din livssituation, problem, blockeringar mm som vi försöker hitta orsaken till. Vi prövar ut ett yogaprogram som du dessutom får med dig hem att arbeta med hemma och ett nytt datum för återträff💕

Det går även bra att boka mig för företag, grupper, privat, föreläsningar,workshops mm. Lättast att nå mig är att maila sms:a eller pm:a för prisuppgifter. Hoppas vi ses!

doneaftercut-1

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑