Enskilda sessioner

Du kan även boka enskilda sessioner hos mig. Jag har lite olika upplägg:

Mediyoga som terapi

Under denna enskilda session samtalar vi kring din livssituation, problem, blockeringar mm som vi tillsammans försöker hitta orsaken till. Vi prövar sedan ut ett yogaprogram med övningar/pass som du får med dig hem att träna på hemma. Detta tar ca 1 1/2-2 timmar kostnad: 950kr då ingår återbesök, pass/program, övningar.

Endast yoga session

Jag erbjuder även enskilda yoga sessioner där vi endast gör yoga pass och fokuserar då på själva positionerna där du får hjälp att hitta ”rätt” position just för dig. Du kanske tex. har gått på pass men känner att vissa övningar fungerar svårare än andra att sitta eller ligga i. Under denna session så försöker vi då tillsammans hitta rätt så att det passar just din kropp och förutsättningar. Du kanske vill ha råd och tips på bra övningar att göra hemma, komma igång med meditation mm. Djupare terapisamtal ingår ej under denna session. Jag gör både yin och Mediyoga. Kostnad: ca 60 min 550kr

Klangmassage med soundhealing

Vi börjar med ett samtal där vi sätter intention för sessionen och efter det får du lägga dig skönt nerbäddad på yogamattor där du får känna på ljudets magi. Jag jobbar med: Himalaya singing bowls som även kan ställas direkt på kroppen om så önskas crystal bowl, rainstick, skallra, trumma, röst där dessa skapar olika frekvenser och vibrationer som går in och jobbar ner på cellnivå. De flesta andra barriärer kan kroppen ”stänga av” men just ljud har vi svårt att värja oss emot de har en förmåga att gå förbi och ta sig in i kroppen. Tänk dig hur olika slags musik påverkar din kropp och sinne hur musik berör detta är samma sak! Vissa ljud kommer vara behagliga medan andra kommer vara obehagliga och detta kan också variera. Jag brukar säga att du får det du behöver just nu! Det kan släppa på eventuella spänningar och skapa lugn men kan också sätta igång saker i din kropp/sinne! De allra flesta som möter ex. gongen för första gången brukar tycka att den är lite obehaglig skrämmande och det är just därför att den tar sig rakt in i din kropp och vibrerar i ca 80 000 olika frekvenser alltså väldigt kraftfull! Därför behövs stor respekt, omtanke och kärlek till detta ”instrument”💓 men redan gång 2 (har jag upplevt i mina klasser) att mina elever älskar den och efter en termin vill de inte vara utan den i avslappningen!

75 min 750kr

Du som går en terminskurs hos mig har 20% rabatt på alla behandlingar😃💓


Välkommen att boka via sms:0735326515, Mail: livsspiralenyoga@gmail.com eller skriv ett PM 💓🥰

💕

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: