Gong och klangskålar

Gongspel har kommit att bli allt vanligare på yogaklasser eller enskilda så kallade gongbad.
Gongen vibrerar med ca 80 000 olika frekvenser och jobbar med att stämma frekvensen i våra kroppar. Den vibrerar på alla dina celler, inre organ och hjälper till att skapa balans samt frigöra mentala, emotionella och fysiska blockeringar. Ljudvågorna från gongen går rakt in i kroppen! Klangskålar fungerar ungefär på samma sätt men används kanske mest som klangmassage och ställs då direkt på kroppen. De kraftfulla effekter som kan komma både under och efter en gongsession,gongbad eller klangmassage kan bl.a vara bättre och djupare sömn, minskad smärta i leder,nacke,skuldror, stressreducering och diverse utrensningseffekter.

I ett yogapass används gongen under avslappningen för att få just en djupare avslappning!

Jag kommer att använda gongen under avslappningen i alla mina yogaklasser. Det kommer även senare under terminen komma ut enskilda gongbadskvällar där det blir längre gongspel.

Jag erbjuder även klangmassage. Under en klangmassage ligger du ner på mattan (med kläder på) sedan ställs klangskålar direkt på kroppen som slås an och flyttas runt på kroppen både framsidan och baksida av kroppen och som avslutas med gong. En härlig massage som måste upplevas!

💜 varmt välkommen att boka tid genom att sms:a,pm:a,maila tel:0735326515, mail: livsspiralenyoga@gmail.comIMG_20190627_222106_797.jpg20190805_191116.jpg

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: